Motocoasă - HECHT 142 BTS

Hecht
599,00 RON (TVA inclus) 697,49 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Hecht
Cod produs - SKU HECHT142BTS
Stoc limitat

Descriere

Motocoasă, practică, cu motor pe benzină în doi timpi, o capacitate de 43 cmc și o putere de 1,25 kW (1,7 CP). Livrarea include un cap cu fir, un cuțit de cosit din oțel cu trei dinți, o curea cu două brațe și scule de bază pentru schimbarea uneltei de cosit. Motocoasa este echipată cu un arbore despicat, datorită căruia poate fi demontată cu ușurință pentru depozitare sau transport. Mânerele ergonomice tip Bike asigură o prindere sigură și confortabilă. Datorită posibilității de reglare a mânerului, curelei de prindere cu două brațe și a greutății de 7,45 kg, lucrul cu motocoasa este confortabil și ușor.

Lățimea de cosire este de 25,5/43 cm în funcție de unealta folosită - utilajul este echipat cu un disc metalic de înaltă calitate cu trei brațe și un cap semi-automat cu două șiruri cu tăietor de fir - dacă firul este uzat, trebuie doar să bateți ușor cu capul cu fir de pământ și firul se va lungi automat. Dispozitivul de tăiere îl va ajusta apoi automat la lungimea necesară. Astfel, nu trebuie să extindeți manual în mod constant firul în timpul cosirii.

Livrarea include un disc de tăiere din metal, un cap de fir, o curea de umăr și scule pentru schimbarea uneltei de tăiere.

Vas de amestecare universal HECHT 90001 în valoare de 299 CZK GRATUIT.

Motocoasă cu o lățime de lucru a cuțitelor de 25,5cm și o lățime de lucru a firului de 43cm. Arbore despicat. Motor cu o capacitate de 43cm3 cu o putere nominală de 1,25kW. Desfășurare semi-automată a firului. Mânere ergonomice tip Bike. Greutate 7,45 kg.

Detalii

SKU
HECHT142BTS
Categorii
Greutate
10.4 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review