Poze Motoferastrau Stihl MS 271 40cm 3.5CP 325"

     
Pin It


Motoferastrau Stihl MS 271 40cm 3.5CP 325"

SKU: MS 271

Motoferastrau Stihl MS 271 40cm 3.5CP 325" 


Producator Stihl

Putere motor 3.5 CP/ 2.6 kW

Greutate 5.6 Kg

Cap cilindrica 50,2 cm³

Greutate fara lama 2,2 kg

Pasul lantului.325" RMC3

Nivel presiune acustica 103,0 dB(A)

Nivel de putere acustică 113,0 dB(A)

Nivel de vibraţii stânga/dreapta 4,5/4,5 m/s²

Este un motoferastrau pe benzina, rezistent, de 2,6 kW cu motor 2-MIX economic si sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon. Acesta indeplineşte normele de mediu EU II. Este un ajutor practic pentru activitati precum agricultura, peisagistica, constructii cu lemn si tamplarie.

 

Compensator

Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grija ca in ciuda cresterii gradului de murdarire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare si consumul de combustibil sa ramana aproape constante. Numai daca intervine o cadere de putere sesizabila trebuie curatat filtrul de aer. Astfel sunt posibile si intervale de lucru foarte mari fara intretinere.

 

Comanda monobloc

Functiile masinii, pornirea la rece si la cald, functionarea si oprirea sunt comandate de la o singura maneta. Asta  face comanda deosebit  de confortabila si sigura, deoarece mana dreapta poate ramane in permanenta pe maner.

 

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistemul STIHL Ematic este compus din sina de ghidaj Ematic, lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul uleiului poate fi redus cu pana la 50% .     

 

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral

Surubul de intindere a lantului se actioneaza lateral, prin capacul rotii lantului. Acest lucru impiedica contactul mainii cu lantul de ferastrau ascutit si cu varfurile opritorului cu gheare.

 

Sistem anti-vibratii

Vibratiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburari de irigatie sangvina la nivelul mainilor si bratelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibratie. La motouneltele cu sistem AV vibratiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie si unealta de lucru in miscare sunt clar reduse.

 

Busoane pentru rezervor fara scule suplimentare

Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil si ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise si reinchise rapid, fara consum de forta si fara vreo alta unealta.

0734890622 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Motofierastraie

Greutate produs: 5.6 kg.

Producator: STIHL

Cod produs (SKU): MS 271Produse similare


Motoferastrau Stihl MS 261 40cm 325" 1.6mm Producator Stihl Putere...
Pret disponibil la cerere Comanda Telefonic: 0734 890622
Motoferastrau Stihl MS170 3/8" 1.1 mm/40cm Producator Stihl...
Pret disponibil la cerere Comanda Telefonic: 0734 890622
  
  
  
  


  

Producatori

  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?