Poze PANOU  RADIANT INFRAROSU SMART

  • Poze PANOU  RADIANT INFRAROSU SMART
  • Poze PANOU  RADIANT INFRAROSU SMART
     
Pin It


PANOU RADIANT INFRAROSU SMART

Cod: SMART 1200

PANOU  RADIANT INFRAROSU SMART

Ideal pentru incalzit apartamente, vile si cabane, birouri si sedii de firma.

Dimensiuni׃ 930 x 800 x 37

Putere totala: 1200W

Tensiune de alimentare: 230 V

Front panel-ul este realizat din tabla decapata vopsita in camp electrostatic.

Culorile standard: alb, negru.

Grad de protectie IP60

Carcasa este din tabla inoxidabila, asigurand reflexia caldurii spre front panel.

Led de monitorizare a timpului de functionare

Toate modelele de panouri sunt dotate cu rame metalice.

Panourile se livreaza cu elementele de fixare gata montate.

Volum aer incalzit* (metri cubi)׃ 35

*calculul a fost realizat pentru o diferenta de temperatura de la -15 grade mediu exterior la +20 grade in interiorul camerei.

AVANTAJELE PANOURILOR RADIANTE IN INFRAROSU:

Datorita incalzirii prin radiatii in infrarosu, avand un randament mult mai bun decat celelalte tipuri de incalzire, se obtine o economie importanta in bugetul de cheltuieli al unei instalatii de incalzire.

Sistemul de incalzire cu panouri radiante in infrarosu prezinta avantajul ca elimina costurile instalarii unei centrale termice, cat si costurile cu instalarea radiatoarele si a retelelor de alimentare a radiatoarelor cu apa calda.

Incalzirea in infrarosu fiind un sistem de incalzire total ecologic, nu apar reziduri poluante de nici o natura. Spre deosebirea incalzirea cu centrale pe gaze in care apar diferite pierderi de caldura, panourile de incalzire cu infrarosu transforma energia electrica in cea termica cu eficienta de 97%.

Incalzirea prin radiatie elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului pe pereti si nu antreneaza particule de praf din camera si asigura o buna ionizare a aerului din incaperi.

Permite realizarea unor incalziri de calitate superioara chiar si in conditii specifice. Pot fi fixate atat pe tavan, cat si sub diferite corpuri pe care dorim sa le incalzim, cum ar fi scaunele, pot fi folosite de sine statator sau ca incalzire suplimentara. Pot fi folosite si in medii umede, ca de exemplu: bai, piscine.

Instalare simpla: se pot fixa de catre beneficiar cu ajutorul unor suruburi si se pot pune in functiune, daca este asigurata alimentarea cu energie electrica a cladirii, pot functiona din momentul achizitionarii.

Neavand piese in miscare, este asigurata o fiabilitate ridicata, iar in cazul unor defectiuni la sistemul de incalzire propriu al panoului, depanarea lui se poate face rapid de catre toti distribuitorii nostri care au la dispozitie toata gama de piese de schimb.

Intretinere simpla: este indicat a fi curatat (dupa scoaterea din functiune) cu o carpa uscata, o data pe luna.

Pentru o eficienta ridicata si o scadere a costurilor cu energia electrica, panourile electrice pot fi comandate cu ajutorul unor termostate ambientale care asigura o econome a energie de pana la 30% prin programarea incalzirii pe anumite intervale de timp.

PANOURILE RADIANTE:

Pot fi vopsite intr-o gama diversa de culori sau pot fi acoperite cu o folie termorezistiva reprezentand o reproducere a unei opere de arta, astfel panoul transformandu-se intr-un adevarat tablou.

Panourile pot fi montate pe pereti, pe tavan sau cu ajutorul unor picioare pot fi amplasate pe podea in orice zona a locuintei, inlocuind cu succes radiatoarele cu ulei mult mai voluminoase si cu un randament caloric mult mai scazut.

Informatie:

Volumul de aer incalzit depinde de calitatea izolatiei camerei cat si de temperatura de la care se incalzeste camera. Astfel volumul de aer incalzit poate creste in functie de micsorarea palierului de incalzit.

0734890622 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Panouri radiante infrarosu

Producator: Prisma

Cod produs (SKU): SMART 1200Produse similare


Incalzitor cu lampa infrarosu Varma 1500 w Date Tehnice: Index protectie IP 20...
822 RON
Incalzitor cu lampa infrarosu Varma 3000 w (r7s) IP 20 - V302 Date tehnice:...
1.326 RON
Incalzitor cu lampa infrarosu Varma 1500 w IP X5 (waterproof) - WR65/15 Date Tehnice:...
1.202,89 RON
  
  
  
  


  

Producatori

  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?