Poze PLACI FILTRU FERMIER MICI AF110

     
Pin It


PLACI FILTRU FERMIER MICI AF110

Cod: FERMIER MICI AF110

PLACI FILTRU FERMIER MICI AF110

Placile filtrante FibraFix ®, produse in Elvetia de firma FILTROX, sunt materiale filtrante de profunzime, ce au drept scop separarea particulelor solide din lichide. Tehnologia de fabricare asigura o capacitate de retentie superioara la un debit ridicat. Dimensiunile porilor variaza de la 35 pana la 0.04 μm, in functie de scopul pentru care sunt utilizate. Capacitatea de retentie a placilor FibraFix® poate fi de până la 4 kg/m². În procesul de filtrare, particulele solide sunt încetinite și reținute in interiorul placii de filtrare, atat prin actiune mecanica dar si electrocinetic (diferenta de incarcare electrostatica dintre particule si materialele din care sunt confectionate placile). Toate materialele sunt de tip alimentar și aprobate de FDA. Constituenţii majoritari sunt celuloza şi diatomitele naturale, iar poliamidoamina (agent de rezistenţa la umiditate) reprezintă constituentul minoritar (sub 3 %).

Avantaje faţă de plăcile filtrante tradiţionale sunt:

• Eficacitate superioară. Asigura o calitate deosebita produsului filtrat.

• Durată mai mare de viaţă definită printr-un volum total mai mare de produs filtrat până la stadiul de colmatare a plăcilor.

• Puritate avansată, datorată fibrelor de polietilenă din compoziţia acestora care nu modifică însuşirile olfacto-gustative şi nici culoarea produsului filtrat.

• Manipulare uşoară datorata texturii plăcilor.

• Posibilitatea de a alege, pe baza unui evantai larg de porozităţi, mai bine adaptat necesităţilor de producţie. Placile filtrante FERMIER AF 110 sunt plăci asigură o filtrare sterilizantă obişnuită a unor produse (vinuri, sucuri, siropuri, ş.a.) înainte de îmbuteliere. Este obligatorie efectuarea acestei filtrări sterilizante numai după o filtrare de limpezire prealabilă cu plăci filtrante adecvate (AF-40 sau AF-70 ). Efectuarea unei astfel de filtrări direct după filtrarea aluvionară este uneori posibilă, dar cu riscul unui consum mare de placi.. Aceste plăci se recomandă pentru vinurile seci, dar si a celor cu rest de zahar, care necesită un termen de garanţie mai mare de 1 an şi pentru care există riscul expunerii şi depozitării la valori termice superioare(peste 15 – 20 °C).

Principalele caracteristici tehnice sunt:

- greutate specifica - 1,300 - 1,500 g/m²

- grosime - 3.7 - 3.9 mm

- prag de retentie - 0.5 - 0.8 μm

- permeabilitate la apa, la pres. de 1 barr - 69 - 81 l/m²*min.

Dimensiuni: 400x400 mm 

0734 890 622 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Placi filtrante

Producator: Filtrox

Cod produs (SKU): FERMIER MICI AF110Produse similare


PLACI FILTRU FERMIER MICI AF100 Placile filtrante FERMIER AF 100 sunt folosite la filtrări de...
Pret disponibil la cerere
PLACI FILTRU FERMIER MICI AF130 Placile filtrante FibraFix ®, produse in Elvetia de firma...
Pret disponibil la cerere
PLACI FILTRU FERMIER MICI AF140 Placile filtrante FibraFix ®, produse in Elvetia de firma...
Pret disponibil la cerere
  
  
  
  


  

Producatori

  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?