Remorcă - HECHT 53080

Hecht
999,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Hecht
Cod produs - SKU Hecht53080
Stoc limitat

Descriere

Avantaje:

  • Roți cu șapte spițe suflate aer
  • Suprafață de încărcare mare cu o capacitate de încărcare de până la 300 kg
  • Mâner și roată de transport pentru utilizare ca un cărucior împins manual
  • Platformă din plastic de înaltă calitate
  • Posibilitatea de conectare și la vehicule cu dispozitiv de remorcare de 2" (bara de remorcare suplimentară Hecht 0053080) începând de la modelul din anul 2018

HECHT 53080 este un remorcă de grădină cu posibilitatea de ghidare manuală. Acesta poate fi, de asemenea, utilizată, de exemplu, pentru a fi tractată de ATV-uri etc. La majoritatea utilajelor în care se realizează cuplarea prin bolt, acest cărucior poate fi conectat fără probleme. În cazul în care nu este posibilă conectarea căruciorului direct la bara de tracțiune, puteți utiliza o reducție potrivită. Opțional, este posibil să cumpărați o articulație de remorcă pe o bilă de 2" (așa-numitul fier).

Cadru de bază al căruciorului este fabricat din oțel, iar coșul este realizat din plastic rigid și întărit. Roțile căruciorului pot fi pliate, astfel încât, după pliere, a treia roată de deplasare se va rabata și căruciorul se va sprijini pe aceasta. Cu roțile pliate, căruciorul poate fi folosit, de exemplu, ca o roabă voluminoasă pentru grădinărie. Având mânerele moi, căruciorul poate fi ușor manevrat în acest mod. Lucrând în grădină, puteți avea căruciorul mereu la îndemână fără a fi nevoie să porniți și să opriți în mod constant tractorul. După ce ați umplut căruciorul, doar trebuie să ridicați bara de remorcare, să o conectați și să transportați materialele ușor în orice loc doriți. Pentru a înclina căruciorul, nu este necesar să deconectați bara de remorcare, trebuie doar să eliberați platforma cu ajutorul levierului de pe bara de remorcare și, folosind mânerul pentru deplasare manuală, puteți înclina ușor întreaga platformă.

Potrivit pentru HECHT 5114, HECHT 5116, HECHT 5176, HECHT 5922, HECHT 5227, HECHT 5727, HECHT 5927 și majoritatea tractoarelor de grădină.

Remorcă potrivită pentru majoritatea tractoarelor de grădină și ATV-urilor, cu posibilitatea de a fi manevrată manual.

Detalii

SKU
Hecht53080
Greutate
37.3 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review