Tractoras Tuns Gazon O'mac Tg 1400

O'Mac
11.207,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
O'Mac
Cod produs - SKU UTG14M22B4TOM/0081
Disponibil cu precomanda

Descriere

Cu TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400, puteți obține un gazon perfect tuns într-un mod eficient și confortabil. Echipat cu un motor puternic de la STIGA, acest tractoraș oferă performanță și fiabilitate de încredere.

Specificațiile tehnice ale TRACTORAȘULUI DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 sunt impresionante. Motorul este produs de STIGA și este de tip ST 450, funcționând pe bază de benzină și cu 4 timpi. Puterea maximă a motorului este de 10.3 kW/14 CP, iar puterea în sarcină este de 6.8 kW/9.25 CP. Capacitatea cilindrică este de 432 cc, iar ciclul de funcționare se realizează cu ajutorul a 2 cilindrii OHV. Turația maximă a motorului este de 3600 rpm, iar turația în sarcină este de 2400 rpm.

TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 vine cu o serie de caracteristici care îl fac extrem de practic și ușor de utilizat. Are o capacitate a rezervorului de combustibil de 6 litri și dispune de pornire electrică pentru a porni rapid și ușor motorul. În plus, beneficiază de un sistem de aprindere electronic pentru a asigura o pornire fiabilă în orice condiții. Sistemul de acționare al cuțitului este realizat prin intermediul unui ambreiaj electromagnetic, oferind o tăiere precisă și controlată.

TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 este proiectat pentru a oferi o tăiere eficientă a gazonului. Metoda de tăiere poate fi selectată între colectare și descărcare spate, iar opțional, se poate alege metoda de tăiere mulching. Lățimea de tăiere este de 84 cm, iar înălțimea de tăiere poate fi reglată manual în 7 poziții, între 25 și 80 mm. Cu cele 2 cuțite și roțile antiscalp, veți obține o tăiere uniformă și curată.

TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 este conceput pentru confort și ușurință în utilizare. Dispune de un volan ergonomic, un scaun clasic confortabil și suport pentru pahare, astfel încât să puteți lucra fără efort și să vă bucurați de fiecare sesiune de tăiere a gazonului. Dotat cu faruri și un tablou de bord cu 1 led, vă permite să lucrați și în condiții de iluminare redusă.

Produsul este fabricat de către STIGA pentru O'MAC, două branduri recunoscute pentru calitatea și performanța produselor lor. TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 combină designul modern, conceptul italian și tehnologia superioară pentru a vă oferi o experiență de tuns gazonul de neegalat.

Cu suprafața de lucru recomandată sub 3000 mp, TRACTORAȘUL DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 este alegerea ideală pentru a vă asigura un gazon impecabil și bine întreținut. În plus, având în vedere greutatea netă de 160 kg și greutatea brută de 224 kg, beneficiați de stabilitate și manevrabilitate în timpul utilizării.

Descoperiți calitatea și performanța TRACTORAȘULUI DE TUNS GAZON O'MAC TG 1400 - un partener de încredere în îngrijirea gazonului dvs.

Detalii tehnice :

Capacitate Cilindrică (cc): 432
Ciclu de Funcționare: 2 cilindrii, OHV
Turație Maximă Motor (rpm): 3600
Turație Motor în Sarcină (rpm): 2400
Capacitate Rezervor Combustibil (L): 6
Tip Filtru Aer: Uscat cu filtru carton și prefiltru burete
Tip Aprindere: Electronic
Pornire: Pornire electrică
Șoc: Manual
Tip Ulei Motor: O'MAC SAE 30 / O'MAC SAE 10W30
Capacitate Ulei Motor (ml): 1200
Voltaj Baterie (V): 12
Capacitate Baterie (Ah): 18
Nivel de Zgomot dB(A): 100
Metoda de Tăiere: Colectare, descărcare spate
Metodă de Tăiere Opțională: Mulching
Lățime Tăiere (cm): 84
Reglarea Înălțimii de Tăiere: Manual
Poziții Înălțime de Tăiere: 7
Înălțime de Tăiere (mm): 25-80
Număr Cuțite: 2
Sistem de Acționare al Cuțitului: Ambreiaj electromagnetic
Transmisie: Mecanică (5 înainte - 1 înapoi)
Tracțiune: Roți spate
Metoda de Transmisie: Acționat prin pedală
Viteză Maximă (km/h): 8.8
Suprafață de Lucru Recomandată (mp): sub 3000
Tip Sac Colectare: Textil
Capacitate Sac Colector (L): 200
Golire Sac Colector: Manual
Roți Antiscalp: Da
Volan: Ergonomic
Tip Scaun: Clasic
Linie Spalare Masă Cosit: Da
Suport Pahare: Da
Tablou Bord: Da, cu 1 led
Faruri: Da
Încărcător Baterie: Optional
Bumper: Da
Kit Mulching (măruntire): Optional
Dimensiune Roți Față: 15 x 6.00-6
Dimensiune Roți Spate: 18 x 8.50-8
Greutate Netă (kg): 160
Greutate Brută (kg): 224

Detalii

SKU
UTG14M22B4TOM/0081
Greutate
224 kg
Brand
Suprafata de cosire
3000 m²
Capacitate volum colector
200 l
Latime taiere
84 cm
Pornire
Electrica
Putere
14 CP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere brand

Procedură acordare

Pentru că vindem produse de folosință îndelungată, știm la ce se așteaptă oamenii, și pe bună dreptate: cumpărarea nu e doar o tranzacție ce se încheie cu achiziții, e o relație pe care trebuie s-o meriți, produsul având o viață de care trebuie avut grijă.
După ce am încheiat vânzarea, noi știm că suntem abia la jumătatea drumului.
Pentru că înțelegem profund nevoile gospodarilor, venim în ajutorul lor cu garanție de 5 ani.

Garanția oferită de O’MAC pentru toți clienții este de 2 ani de zile pentru persoane fizice.
Extragaranția este oferită doar persoanelor fizice, este opțională și beneficiază de ea doar dacă urmează procedura de acordare a extragaranției care include înregistrarea produsului în termen de 30 de zile de la data achiziționării.


Despre noi

O’MAC este brandul preferat al gospodarilor care practică activități de microagricultură și grădinărit. De peste 15 ani, ne-am antrenat spiritul practic și competența în alegerea utilajelor potrivite. Știm exact ce îți trebuie ție și te prețuim pe tine, gospodarule, cel care practici cea mai nobilă meserie din lume.

Sprijinim nevoile tale

În fața ta, gospodarule, ne scoatem pălăria. La tine ne gândim când alegem cei mai buni furnizori din lume. Munca ta ne inspiră să punem pe piață doar scule și unelte care arată respect pentru timpul, efortul și buzunarul tău.

Facem manualul mai bun

Gospodarii sunt cei care testează produsul, ore întregi, pe pământul tare, în frig sau în căldură înăbușitoare. Pentru noi, opiniile lor contează, nu manualul de utilizare. Pe baza lor am încercat de fiecare dată să îmbunătățim produsele noastre.

Combustibilul nostru: pasiunea

Pământul aduce bucurii, dar și provocări. Înainte de toate, noi suntem și gospodari, așa că știm ce să-ți răspundem când ne întrebi ce utilaje ți se potrivesc.

Principiul nostru: onestitatea

Am crescut acest business pentru a ajuta gospodarii. În spiritul acestui pricipiu, nu le vom recomanda niciodată mai mult sau mai puțin decât ceea ce au nevoie. Așa se câștigă încrederea, cu transparență și onestitate.Mesajul CEO-ului

Când vine vorba de pasiune, pui toată ambiția și puterea la bătaie. Așa cum pământul cu trudă se muncește, tot așa punem și noi suflet în ceea ce facem. O facem însă cu modestie și respect. Ne înconjurăm de oameni de la care avem ce învăța, căci doar așa putem deveni mai buni. Și zi de zi acceptăm învățămintele celor mai iscusiți, așa cum ești și tu, drag gospodar.

Am preluat afacerea de la tatăl meu, cel care a crescut familia O’Mac. Pe noi ne unește mai mult decât o pasiune, ne unește o viziune. Respectăm munca pământului pentru sinceritatea ei, dar mai ales pentru dăruirea celor ce o practică. În România nici nu se auzise de motocultoare, când tatăl meu deja proiecta viitorul gospodarilor cu grijă și pricepere. Pasiunea lui a fost sursă de inspirație pentru povestea O’Mac prin inovație și originalitate.

Fiu de țăran, strâns legat de glie, tatăl meu a înțeles glasul pământului, punându-și toată speranța în motocultor, utilajul care avea să-i eficientizeze activitatea agricolă. Cum rezultatele nu au întârziat să apară, a pus la punct un plan ambițios. Să facă în așa fel încât fermieri și gospodari din toată țara să se bucure de avantajele tehnologiei.

Când e vorba de muncă cinstită nu există scurtături. Astfel provocarea cea mai mare a fost aducerea pe piață de produse profesionale pentru curte și grădină, accesibile tuturor. De atunci lucrăm la propria dezvoltare și ne îmbogățim portofoliul cu sute de echipamente destinate microagriculturii.

Nu facem compromisuri. Căutăm cele mai bune soluții. Investim în calitate, transparență și accesibilitate. Comercializăm doar produse fiabile, pentru că o tranzacție trebuie să fie începutul unei relații sigure pe termen lung cu utilajul ales. Știm că stabilitatea unei relații se bazează pe rădăcini puternice, care se cresc prin muncă, respect și onestitate – poate lecția cea mai de preț pe care ne-a oferit-o pământul pe care îl muncim.