SERVICE all-inclusive

Formularul de garanție de returnare a banilor în 7 zile: Descarca de aici

Termeni şi Condiţii pentru garanţia şi serviciile suplimentare ale Festool GmbH

Felicitări pentru achiziţionarea noului dumneavoastră echipament Festool. Prin înregistrarea on-line a noului echipament Festool după data de 1 aprilie 2016 pentru Service complet primiţi o garanţie gratuită de protecţie a costurilor timp de 36 luni de la data cumpărării şi beneficiaţi de servicii suplimentare. Prin înregistrarea on-line a echipamentului Festool, sunteţi de acord cu următorii termeni şi condiţii de utilizare.

I. Termeni şi Condiţii Generale şi Înregistrarea

1.1. Cu excepţia cazului în care este altfel reglementat în mod expres mai jos, la punctul 1.7 şi punctul 3.1, Festool GmbH (denumită în continuare "Festool") în cazul înregistrării cu succes a tuturor instrumentelor electrice sau cu aer comprimat noi de la Festool (denumit în continuare "Echipamentul"), va oferi o garanţie de protecţie a costurilor şi servicii suplimentare pe baza acestor termeni şi condiţii, doar dacă dvs. sunteţi clientul final, indiferent dacă sunteţi o persoană fizică sau juridică, care are reşedinţa sau îşi are sediul în Marea Britanie. Festool nu oferă nicio garanţie sau servicii suplimentare agenţilor parteneri, companiilor care închiriază echipamente şi comercianţilor.

Aceşti termeni şi condiţii se aplică, de asemenea, pentru pachete de baterii LI-Ion şi încărcătoare de acumulatori pe care le-aţi cumpărat la data de sau după 1 ianuarie 2015 (denumite în continuare "Echipamentul"), presupunând că următoarele dispoziţii nu implică nicio abatere de la aceasta.

1.2. Cerinţele de înregistrare includ: -Achiziţia să fie făcută de la un distribuitor autorizat partener Festool şi -Înregistrare online la www.festool.com să fie făcută în termen de 30 de zile de la data facturii originale

1.3. După ce v-aţi înregistrat cu succes echipamentul, veţi primi un certificat de service (o confirmare a garanţiei), fie sub formă electronică, fie pe hârtie. Acest certificat se va aplica numai pentru echipamentul înregistrat.

1.4. Cu aceşti termeni de garanţie şi de service, Festool vă acordă drepturi suplimentare ce depăşesc solicitările de garanţie contractuale şi obligatorii legale. Termenii de garanţie şi de service nu derogă, restricţionează sau modifică în alt mod drepturile de garanţie contractuale sau legale existente.

1.5. Oferta de garanţie sau servicii suplimentare nu extinde perioada de garanţie şi nici nu reînnoieşte perioada de garanţie. Acelaşi lucru este valabil pentru statutul limitărilor drepturilor de garanţie contractuale sau legale.

1.6. Dacă revocaţi sau anulaţi achiziţionarea aparatului înregistrat, fie ca urmare a anulării contractului, revocării, rezilierii sau retragerii, garanţia aparatului în cauză se anulează.

1.7 Pentru pachetele de baterii LI-Ion şi încărcătoare de acumulatori pe care le-aţi cumpărat la data de sau după 1 ianuarie 2015, înregistrarea specială descrisă la punctul 1.1 nu este necesară. Cu toate acestea, în loc de înregistrare, o condiţie necesară pentru punerea în aplicare a condiţiilor de service şi garantare va fi păstrarea dovezii de cumpărare originală, în conformitate cu punctul 2.5. Toţi ceilalţi termeni şi condiţii generale se aplică în continuare.

II. Servicii suplimentare Festool:

2. Sunteţi mulţumit sau primiţi banii înapoi în 7 zile

2.1. Puteţi returna echipamentul înregistrat, nedeteriorat şi uzat superficial la reprezentanţa Festool locală, în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile incluse la livrare şi prezentând certificatul de service în termen de 7 zile de la data indicată în factura originală. Reprezentanţa vă va rambursa apoi suma de achiziţie.

2.2. În cazuri justificate în care echipamentul a fost supus uzurii peste medie, reprezentanţa Festool are dreptul de a refuza rambursarea până când cazul a fost analizat şi aprobat de Festool.

3. Disponibilitatea pieselor de schimb timp de 10 ani
Vă garantăm că piesele de schimb vor fi disponibile timp de cel puţin 10 ani de la încetarea producţiei unui anumit produs. În cazul în care Festool este incapabil să îşi menţină promisiunea, veţi primi gratuit un echipament nou, echivalent, din gama actuală de produse, ca substitut în schimbul echipamentului dvs. vechi.

III. Dispoziţii finale

Protecţia datelor
Vom salva, trata şi utiliza numai datele personale care ne-au fost furnizate în momentul în care v-aţi înregistrat echipamentul pentru Service complet cu scopul de a gestiona serviciile asociate cu acesta. Aceste date vor fi utilizate exclusiv de Festool şi companiile sale afiliate [în special, TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG şi companiile enumerate la www.festool.com. Acestea nu vor fi transmise altor companii sau folosite în alt mod în scopuri comerciale.

Modificări aduse datelor de contact ale clienţilor
Dacă oricare dintre datele dvs. de contact se modifică, Festool vă solicită să le modificaţi imediat prin contul dvs. gratuit myFestool la www.festool.com sau să ne trimiteţi noile date de contact folosind formularul de contact de pe pagina noastră web www.festool.com .

Modificări aduse termenilor şi condiţiilor
Festool îşi rezervă dreptul de a anula, completa sau modifica garanţia şi serviciile sau aceşti termeni de garanţie şi de servicii în întregime sau în parte, oferind un preaviz rezonabil, sau fără o astfel de notificare dacă sunt prezentate motive întemeiate, ţinând cont în mod rezonabil de interesele dumneavoastră.

Dispoziţii finale
Se aplică legislatia Romaniei, cu excepţia Convenţiei Naţiunilor Unite asupra Contractelor de Vânzare Internaţională de Bunuri (CISG).Unicul loc de jurisdicţie pentru conflictele referitoare la garanţie este sediul central al Festool.
Dacă o clauză din aceşti termeni este sau devine inaplicabilă sau nulă în parte sau în totalitate sau este găsită o lacună în reglementări, aplicabilitatea altor termeni rămâne neafectată. În locul clauzei inaplicabile sau nule, următoarea clauză aplicabilă sau valabilă relevantă cât mai apropiată posibil de sensul şi scopul clauzei nule se va considera acceptată. În cazul unei lacune în reglementări, clauza care corespunde cu ceea ce s-ar fi convenit va fi considerată acceptată.